(Ctrl + F8) Sök patient. Du skriver in personnummer och trycker Enter. Du kommer då till patientöversikten.

(F8) Öppnar patientregistret. Om Du högerklickar på "gubben" så visas de patienter Du senast arbetat med.

(F3) Öppnar tidboken/bokningskalendern . Finns tveksamhet om vilken kalender Du vill öppna visas en lista med de kalendrar Du har att välja på. Du kan även klicka på pilen till hö om ikonen eller högerklicka för att välja.

Öppnar en kalenderöversikt med alla kalendrar och Du kan visa flera samtidigt på skärmen. Det är även här Du kan göra inställningar för kalendrar.

Öppnar besöksregistret. Du ser direkt dagens registrerade besök.

Öppnar remittentregistret.

Öppnar företag.

Öppnar väntelistan.

Öppnar adress-/telefonregistret.

"Äggklocka". Ny påminnelse och meddelar om påminnelse.

Uthopp till resekortsystemet (internet).

Uthopp till ARV2 (internet).

Intern- och E-post.

(Ctrl + G) öppnar grupper.

Visar hjälp. (F1)

Larm (Ctrl + Shift + F1) Larmar på alla datorer utom Din egen.