Detta fungerar bara för Dig som arbetar i en installation med flera användare.

Om det skulle uppstå en potentiellt hotfull situation på behandlingsrummet och Du känner att Du skulle behöva hjälp av Dina kollegor kan Du utlösa larmet.

Larmet utlöses om Du klickar på ikonen   eller trycker Ctrl + Shift + F1.

Det som händer är att på alla datorer (som har SGX öppet) utom Din egen kommer det upp en ruta som talar om vem som larmat.