NY (Ctrl + N) Är för att skriva in en ny patient. Det går även att skriva in patient direkt i kalendern genom att dubbelklicka på önskad tid och klicka på "Ny" nere till vänster i fönstret som kommer upp.

(F5) Uppdaterar listan (om det skulle behövas).

(Ctrl + J) Öppnar patientens journal.

(F7) Öppnar patientöversikt/ärendebild.

(Ctrl + R) Öppnar besöksregistrering.

(Ctrl + B) Visar besöksregistret med patientens besök

(Ctrl + P) Öppnar patientuppgifter.

(Alt + A) Öppnar en patientanteckning där du kan skriva uppgifter eller anteckningar  som du inte tycker hör till journalen. Ex. minnesanteckning om vad du skall göra nästa gång patienten kommer.

(Ctrl + K) Öppnar bokningskalendern och du har patienten med. Klicka i bokningsrutan i kalendern där patienten skall bokas.

Skickar ett meddelande till en kollega med intern posten ang. patienten.

Skickar mail till patienten.

Skickar SMS till patienten.

(Alt +i) Registrerar att ID-kontroll är utförd och på vilket sätt. Anteckning sker automatiskt i journalen.

Öppnar frikortshantering.

(Alt + B) Visar/väljer blanketter.

Visar fakturor/patientkvitton.

Öppnar meny för status.

Fler patientrelaterade val.

Öppnar färdtjänst/resekort.

(F1) Visar hjälp.

(ESC) Stänger fönstret.