« Previous Version 28 Next »

Inställningar

Användarinställningar

Fliken:

Allmänna >

Besök >

Brev >

Ekonomi >

Journal >

Patientöversikt >

Textfärger...

Dubbelklicka på raden och välj önskad färg

Föreslagen behandlingstid akupunkturbehandling

Standardstimulering (som föreslås) vid akupunktur

Akupunkturnotat på en rad. Du kan bestämma om akupunkturpunkterna skall noteras på rad (efter varandra) eller kolumn (ovanför varandra).

Rad:

Kolumn:

Visa 7-dagarsvecka (när kalendern öppnas) Ja/Nej

Kan även ändras direkt i kalendern med  på knappraden

"Visningstid" för "Tidvisare" i kalendern. Du kan ange hur lång tid den skall visas innan den släcks. Om Du anger 0 (noll) visas den inte alls.

"Hög kontrast" innebär att linjerna i kalendern blir svarta istället för blå (smaksak).

Avtalsnummer ......