« Previous Version 22 Next »

Se även Administrera klinik

De vanliga uppgifterna om klinik/mottagningsnamn, adress, telefon o.s.v.

Det är här Du anger vilket landsting verksamhetan bedrivs i:

Du lägger även till användare i detta fönster:

Uppgifter om det egna företaget

Vårdgivar-ID, HSA-ID och Vårdgivarspecialitet skiljer mellan olika landsting.

Du väljer här även det Ersättningsavtal som skall gälla, olika i olika landsting.

Öppna Din bokningskalender

Dubbelklicka i en bokningsruta

Välj NY i rutan som kommer upp eller skriv in hela personnumret i sökrutan och tryck Enter.

Du kommer nu till inskrivning av ny patient

När Du sparar den nya patienten kommer rutan för själva bokningen upp:

Du kan korrigera tiden till ex. 08:30, lägga till en notering, välja längd på bokningen o.s.v.

Klicka på OK. Resultatet blir:

Skriv in patienten

Sök upp patienten i patientregistret, klicka på  eller tryck F7

Du kommer då till äredebilden (patientöversikten).

Välj NY och skapa ett ärende. När det är klart klicka på  Välj remisser  och inkommande remiss

När Du sparar remissen kan Du knyta den till ärendet.

Dubbelklicka på bokningen:

Då kan Du snabbregistrera ett ärende:

Välj ärende om Du skapat ett sådant eller...

skriv ex. in anledningen till att patienten söker Dig, klicka på "Skapa nytt".

Då öppnas registreringsbilden.

När besöket sparas (registreras) så syns det i kalendern (grönt):

När besöket registrerats öppnas journalen.

Det finns ett flertal olika status i SGX