Detta gäller främst journalmallar.

Om du använder mallar i journalen som skall kompletteras med värden eller text kan du i mallen ange platsen med XX. När du satt in mallen i journalen och skall fylla i de aktuella värdena eller orden trycker du (Ctrl + Q eller F6). Det första "XX" markeras och du skriver in vad som skall stå där. Tryck (Ctrl + Q eller F6) igen och nästa "XX" markeras o.s.v.

Det är lite pilligt att skapa mallen men nedanstående kan vara en vägledning:

Om du vill kan du även sätta fetstil på rubrikerna men var försiktig så att inte allt blir fetstil.