Under Mallar, Journal

Klicka på NY

Du ger mallen ett namn som Du känner igen.

Du anger om den skall vara Din egen eller kunna användas av alla på mottagningen.

Skapa sedan mallen som Du vill ha den.

Om du redigerar en mall där formatringen blivit tokig kan du "Ta bort formatering" och börja om från början.

Ex: (Tips skapa mall, se här >>>)

Om Du använder mallar i journalen som skall kompletteras med värden eller text kan Du i mallen ange platsen med XX. När Du satt in mallen i journalen och skall fylla i de aktuella värdena eller orden trycker Du (Ctrl + Q eller F6). Det första "XX" markeras och Du skriver in vad som skall stå där. Tryck (Ctrl + Q eller F6) igen och nästa "XX" markeras o.s.v.

Se tips för att skapa mall här >>>