Vad kostar SGX?

SGX är en prenumerationstjänst och kostar 500 kr/mån exkl. moms (625 kr inkl. moms) och användare.

Övriga kostnader

I dagsläget tillkommer inga övriga kostnader men vi utvecklar ständigt SGX och i vissa fall kan det komma att innebära en ökad licenskostnad eller som en tilläggskostnad vid användning av den specifika funktionen.

Uppsägning

Vi har ingen uppsägningstid eller bindningstid. Uppsägning kan dock inte ske retroaktivt utan gäller från och med nästkommande månad. Vi betalar inte tillbaka förskottsbetald licensavgift.

Lagringstjänst

När du slutar i SGX kan du välja vår lagringstjänst eller att exportera ut ditt data. Byte till lagringstjänsten sker till nästkommande månad och kan inte meddelas retroaktivt.

Kostnad för Lagringstjänst