« Previous Version 2 Next »

P textmenyn, Meddelande, Skicka E-post  kan Du skicka E-post till valfri mottagare.

För E-post i SGX kopplar Du Din egen mail till SGX eller använder den inbyggda mailfunktionen. Se under Inställningar, Klinikinställningar, Externa tjänster.

Under  i de flesta fönster kan Du skicka mail till patienten, under förutsättning att Du registrerat patientens mailadress och att patienten samtycker till kommunikation via mail. Samtycket registreras i  Patientuppgifter.

Du kan även skicka mail till valfri mottagare under Meddelande, E-post på textmenyn högst upp.

Du kan använda mallar, fraser och "taggar" i mailet och även få det automatiskt journalfört. Vill Du skicka mail till fler mottagare, separera adresserna med kommatecken.

När Du skickar mailet får Du en bekräftelse att det är skickat och till vilken adress: