Som standard används Antwork's inbyggda e-postfunktion med e-postadress noreply@bokning.antwork.se. Detta är kostnadsfritt men patienten kan inte svara på skickade mail. Om du istället vill använda din egen e-post anger du dina uppgifter under Inställningar | Klinikinställningar | Externa tjänster | E-post

Skicka e-post

I textmenyn

• Meddelande | Skicka E-post kan du skicka e-post till valfri mottagare.
  • Arbeta med | Företag | Skicka E-post
  • Under i de flesta fönster kan du skicka e-post till patienten.
    • Patientens har en e-postaress.
    • Patienten har samtyckt till kommunikation via SMS/e-post. Samtycket registreras i  Patientuppgifter.

Du kan använda mallar, fraser och "taggar" i mailet och även få det automatiskt journalfört. Vill du skicka e-post till fler mottagare, separera adresserna med kommatecken.

Bifogar filer.

När du skickar mailet får du en bekräftelse att det är skickat och till vilken adress: