« Previous Version 41 Next »

Detta gäller er med avtal med Region Stockholm.

Region Stockholm erbjuder alla med vårdavtal gratis anslutning till personuppgiftstjänsten.

Du måste beställa tjänsten för att få ett personligt konto.

1.

Läs och följ instruktionerna för "Ansökan om behörighet PU-konto" på Regionen Stockholms hemsida.

Det är viktigt att ange SGX och våra anslutningsuppgifter, ange sedan dina uppgifter vid pilarna.

Beställning görs så här:

• Gå till https://tellus.sll.se/
    • Fyll i ditt namn, HSAid (de 4 sista siffror/bokstäverna) mm
    • Markera Fråga/beställning
    • Välj system - PU
    • Bifoga ifyllt dokument.

2.

När beställningen är klar kommer Region Stockholm skicka ett mail med ditt användarnamn och ett SMS med lösenordet.

Kontouppgifterna ska du sedan ange i SGX under Användarinställningar | Externa tjänster.