Om ett eller flera besök inte har godkänts av regionen kan du markera dem som felaktiga.

O.B.S! Om besöket/besöken finns med på en eller flera samlingsräkningar måste du först ta bort samlingsräkningen.

• Region | Sändningar/Filer.
  • Dubbelklicka på sändningen/filen eller markera sändningen/filen och klicka på ikonen Visa ingående besök/detaljer.
  • Markera felaktiga besök. Om du vill markera flera besök håll ned Ctrl samtidigt som du klickar på besöken.
  • Klicka på  Markera besök som felaktiga.
  • Om besöket behöver rättas/ändras. Dubbelklicka på besöket, rätta felaktigheten och välj Spara.
  • Besök kan nu skickas igen.
  • Gå till Region | Vad finns att skicka?
  • Välj eventuellt ett fromdatum om du har skapat besök som du inte vill ha med på den korrigerande filen.
  • Välj Skapa fil.
  • Skicka filen till regionen.