Om alla besök är fel eller du behöver skicka filen igen

• Markera sändningen/filen
  • Klicka på Markera hela sändningen som felaktig.
  • Alla besök som låg i sädningen/filen kan nu skickas igen.
  • Gå till Region | Vad finns att skicka?
  • Välj eventuellt ett t.o.m datum om du har skapat besök som du inte vill ha med på filen. Det enklaste är om det är samma besök på filen som du ska skapa och skicka om.
  • Välj Skapa fil.

O.B.S! Om samlingsräkning är utskriven på besöket måste du först ta bort samlingsräkningen.

O.B.S! Om besöket är godkänt hos regionen men du gjort något fel, ex. registrerat med fel ersättningskod eller helt enkelt registrerat besök på fel patient måste besöket tas bort och makuleras från besöksregistret.

O.B.S! Besök i GVR eller ARV (Stockholm) bör alltid makuleras om det är felaktigt.