Installera SGX
Support
Senaste nytt

Kontakta oss gärna om du är intresserad av SGX.
E-post: info@antwork.se
Telefon: 08 - 32 10 50

SGX är ett journalsystem för privata vårdgivare som är regionsanslutna, jobbar med företagskunder, försäkringsbolag och privatpatienter.
SGX vänder sig till

Priser
Systemkrav
Starta med SGX

I SGX har vi stöd för bl.a.

SGX stödjer flera olika arbetssätt och du väljer själv vilka funktioner du vill nyttja.
SGX är ett Windowsbaserat program och kan köras i Windows eller i Windows på Mac med exempelvis Parallells.
SGX kan skapa och skicka filer elektroniskt till region Stockholms ARV och GVR. SGX hanterar även Privera, Mimer och PriComp, både VISIT- och öppenvårdsfil samt LisBet och Avir.

Om du är intresserad sätter vi gärna upp en demoversion av SGX åt dig så kan du kika runt och testa SGX själv.