Mallar | Formulär.

Du kan skapa egna formulärmallar för t.ex. hälsodeklarationer och skattningsformulär med texter, frågor, enklare beräkningsfält och olika svarsalternativ med t.ex. text, heltal, decimaltal, radioknappar, kryssrutor och datum.
Formulär kan användas av användare i SGX eller skickas med inloggningslänk via e-post till patient. När patienten besvarar och skickar in formuläret sparas det direkt i SGX.

Kopiera formulärmallar och statusmallar

• Kopiera markerat formulär - För att kopiera ett formulär i listan markera formuläret och välj Kopiera markerat formulär.
  • Kopiera valfritt formulär - För att kopiera valfritt formulär i listan välj Kopiera valfritt formulär och välj formulär i listan.

Förhandsgranska

Publicerade och opublicerade formulär kan förhandsgranskas och valideras.

Använd formulär

Registrera formulär.

Skicka formulär till patient

Fomuläret kan skickas via e-post till patient.