« Previous Version 15 Next »

Du måste ha ett avtal med Carepoint som tar emot dina filer. Beställningsblankett finns på Carepoints hemsida. Kontakt Nils Frostberg, 08-640 00 01, nils.frostberg@gmail.com

Att anlita Carepoint kostar 150:-/mån.

Du behöver få ett GVR-ID (SNOD-ID) och GVR-lösen från landstinget för att använda till detta. Ansök om detta i god tid, det kan ta någon vecka.

PAS (journalsystem) anger Du ANTWORK SGX.

Registreringsrutiner >>

Ersättningskoder

Under Inställningar | Ersättningskoder kontrollerar Du att ersättningarna stämmer

Behöver Du ändra så dubbelklicka på raden:

Är det någon kod Du inte tänker använda så tag bort markeringen vid "Aktiv" så slipper Du se den när Du registrerar besök.

Klinikinställningar | Besök

VIKTIGT!

Under Inställningar | Klinikinställningar | Besök anger du standardvärden som används vid besöksregistrering:

Klinikinställningar | Externa tjänster

Under Inställningar | Klinikinställningar | Externa tjänster anger du Snod-Id: