Du måste ha ett avtal med Carepoint som tar emot dina filer. "Beställningsblankett Carepoint light" finns på Carepoints hemsida. Kontakt Nils Frostberg, 08-640 00 01, nils.frostberg@gmail.com

Att anlita Carepoint kostar 150:-/mån.

Du behöver få ett GVR-ID (SNOD-ID) och GVR-lösen från landstinget för att använda till detta. Ansök om detta i god tid, det kan ta någon vecka.

PAS (journalsystem) anger du ANTWORK SGX.

Registreringsrutiner >>

Klinikinställningar | Externa tjänster

Under Inställningar | Klinikinställningar | Externa tjänster anger du Snod-Id.