O.B.S! Det fordras att Du Systemadministratör för att detta val skall vara aktivt.

Under: Arbeta med, Radera patienter (senaste behandlingstillfälle äldre än 10 år)

Om Du klickar på  så visas all patienter utan aktivitet på 10 år. Du kan även ange ett sökkriterium för att hitta en specifik patient.

Markera patienten och klicka på , Du får bekräfta Ditt uppsåt.

I loggen kommer det att finnas uppgift om vad som skett: (under: Kontroller, Aktiviteter idag)

O.B.S!

• Alla eventuella fakturor eller utestående skulder måste regleras innan patienten kan tas bort.
  • Sekretesskyddade patienter loggas inte.
  • Om patienten har ett notat med datum 1901-01-01 kan patienten inte tas bort utan att notatdatum rättas upp först.

• Om patienten har ett notat med datum 1902-01-01 kan patienten inte tas bort utan att notatdatum rättas upp först.