O.B.S! Det fordras att Du Systemadministratör för att detta val skall vara aktivt.

Kontroller | Radera patienter (äldre än 10 år),

Kontroller | Radera patienter (utan behandlingsuppgifter)

Se film under Utbildningsfilmer | Radera patienter

Sökning

En patient visas i listan om följande kriterier är uppfyllda.

• Alla ärenden är avslutade.
  • Det inte finns några faktureringsuppgifter de senaste 7 åren.
  • Det inte finns några framtida bokningar.
  • Patienten inte står på väntelistan.

Om Radera patienter (äldre än 10 år)

• Patienten inte har några behandlingsuppgifter såsom besök, remisser, statusar eller journalnotat de senaste 10 åren.

Om Radera patienter (utan behandlingsuppgifter)

• Patienten inte har några behandlingsuppgifter såsom besök, remisser, statusar eller journalnotat.

Radering

Markera en eller flera patienter och klicka på ikonen Ta bort .

• Markera flera patienter genom att hålla Ctrl nedtryckt när du klickar på patienterna.
  • Markera alla patienter i listan med Ctrl + A.

Loggning

Radering av patient loggas. Historik hittar du t.ex. under Kontroller | Aktiviteter idag.

Radering av sekretesskyddade patienter loggas inte.

O.B.S!

• Alla eventuella fakturor eller utestående skulder måste regleras innan patienten kan tas bort.
  • Om patienten har ett notat med datum 1901-01-01 kan patienten inte tas bort utan att notatdatum rättas upp först.
  • Om patienten har ett notat med datum 1902-01-01 kan patienten inte tas bort utan att notatdatum rättas upp först.