« Previous Version 5 Next »

Har du funderat på hur du gör med ditt befintliga data om/när Du slutar?

1. Antingen kan du exportera ut ditt data från SGX vilket är gratis och ingår. Efter det upphör alla våra avtal och inget av ditt data finns kvar hos oss. Du kan själv lagra och rensa ditt data eller lämna över det till en annan journalsystemsleverantör.
  2. Eller så kan du använda dig av vår lagringstjänst. Lagringstjänsten kostar för närvarande 100 kr per användare/kalendermånad inkl. moms. En månads uppsägningstid. Vid behov kan du börja använda SGX igen då allt ditt data ligger kvar.

I lagringstjänsten ingår:

• Full åtkomst till alla journaler och allt ditt data för läsning och utskrift.
  • Funktion för kontinuerlig rensning av data för att uppfylla GDPR och PDL. Funktionen kräver ett manuellt förfarande från din sida eller att du slår på automatisk rensning.
  • Funktion för export av alla journaler per patient och vårdgivare i PDF-format. Efter en export finns journalerna inte kvar i SGX och vårdgivaren/användaren ansvarar själv för sitt data eller för att det lämnas vidare till exempelvis IVO. Avtal och kostnad för användaren upphör.
  • Funktion för export av alla journaler per vårdgivare/användare i ett av Antwork AB bestämt maskinläsbart format. Efter en export finns journalerna inte kvar i SGX och vårdgivaren/användaren ansvarar själv för sitt data eller för överlämning till annan journalsystemsleverantör. Avtal och kostnad för användaren upphör.
  • OBS! Lagringstjänsten kan komma att upphöra helt och då exporteras alla journaler utav vårdgivaren/användaren för annan lagring. Efter en export finns journalerna inte kvar i SGX och vårdgivaren/användaren ansvarar själv för att sitt data eller för att det lämnas vidare till exempelvis IVO eller annan journalsystemsleverantör.
  • Vad som ingår i tjänsten och utlovad funktionalitet kan komma att ändras. Ändringar meddelas.
  • Exakta detaljer kring tjänsten kommer att specificeras i vår hjälp.