« Previous Version 7 Next »

Under Inställningar, Klinikinställningar, fliken Fakturering och betalning:

Betalning:

Använder extern besöksfakturering:

Om kliniken fakturerar besök på annat sätt än i SGX. Inga fakturor eller kontantfakturor skapas eller kan skrivas ut från SGX.

Betalning innan i reception:

Om kliniken tillåter registrering av betalning av receptionist innan besöket.

Swish mottagare

Mottagare mobilnummer eller företagsnummer.

Varna vid kontantfakturering

Om kliniken vanligtvis fakturerar kan klinikanvändare få en varning vid kontantfakturering för att minimera risken att fakturera fel.

Visa behandlarens namn på fakturan:

Visa behandlarens namn under varje besök på fakturan.

Visa ofakturerade besök vid inloggning

Ange om ofakturerade besök ska visas vid inloggning.

Faktura:

Betalningsfrist:

Betalningsfrist på fakturor, normalt 30 dagar (10 - 60).

Betalningsfrist sista i månaden

Justera sista betaldag till sista i månaden.

Ny nummerserie på fakturor:

Ange nästa fakturanummer om Du vill starta en ny nummerserie.

Standard fakturaavgift:

Ange standard fakturaavgift (0 - 100)