« Previous Version 14 Next »

Inställningar

Klinikinställningar

Principen för alla inställningar är att Du dubbelklickar på raden för att ändra värde

.

Principen för alla inställningar är att Du dubbelklickar på raden för att ändra värde, ex:

Dubbelklicka på "Avgiftskod":

Klicka på "pilen" för att öppna en lista med alternativ:

Dubbelklicka på det alternativ Du vill välja eller klicka på "Välj", Klicka på OK.

Se även Hantera avgifter,

Fyll i ARV-ID och ARV-lösen för att kunna skicka filer direkt från SGX till ARV.

Används även för att hämta personuppgifter.

Du använder Din vanliga mail. Uppgifterna som fordras har Du i de flesta fall fått från Din mailleverantör. Kontakta annars leverantören för att få uppgifter om hur Du skall göra för att skicka mail från externa applikationer som e. SGX.

Hostnamn = SMTP-server

Port = vanligen 587

SSL = vanligen Ja

Avsändare = Din mailadress, Kan ex. vara ditt: namn <din mailadress@hotmail.com> eller bara  mailadressen.

Användarnamn = Det användarnamn som Du använder för att logga in i webbmiailen.

Lösenord = Det lösenord Du använder när Du loggar in i webbmailen.

Exempel på SMTP-server:

G-mail: smtp.gmail.com

Tele2: mail.tele2.se

Telia: mail1.telia.com, mailout.telia.com eller smtprelay1.telia.com (kan vara olika)

Hotmail: smtp.live.com

Yahoo: smtp.mail.yahoo.com

Bredbandsbolaget: smtp.bredband.net

FS-data: smtp.fsdata.se

För att kunna skicka mail från externa applikationer (som ex. SGX) fordras ibland att Du loggar in i webbmailen och under inställningar, tillåta detta. Kolla med leverantören.

För att aktivera integrationen med e-frikort behöver Du ett avtal med ANTWORK AB.

Avtalet är personligt och vi behöver vi några uppgifter från Dig:

Ditt HSA-ID. (Hitta HSA-ID)

Mottagningens-/organisationens HSA-ID.

Ditt personnummer.