« Previous Version 13 Next »

Inställningar

Klinikinställningar

Principen för alla inställningar är att Du dubbelklickar på raden för att ändra värde

.

Principen för alla inställningar är att Du dubbelklickar på raden för att ändra värde, ex:

Dubbelklicka på "Avgiftskod":

Klicka på "pilen" för att öppna en lista med alternativ:

Dubbelklicka på det alternativ Du vill välja eller klicka på "Välj", Klicka på OK.

Se även Hantera avgifter,

Fyll i ARV-ID och ARV-lösen för att kunna skicka filer direkt från SGX till ARV.

Används även för att hämta personuppgifter.

För att aktivera integrationen med e-frikort behöver Du ett avtal med ANTWORK AB.

Avtalet är personligt och vi behöver vi några uppgifter från Dig:

Ditt HSA-ID. (Hitta HSA-ID)

Mottagningens-/organisationens HSA-ID.

Ditt personnummer.