Under Fler kalenderrelaterade val i din Tidbok finns Administrera kalender. Där kan du, bl.a. ställa in vilken normal arbetstid du vill ha i tidboken.

Det innebär att icke arbetstid markeras med en bakgrundsfärg i enlighet med de inställningar du gjort i Inställningar för tidbok som du gjort i Användarinställningar.

Du kan då få en grundinställning att se ut ex. som nedan:

Du kan även ändra arbetstid för en enskild dag i tidboken. Högerklicka och välj när arbetstiden ska börja eller sluta. Du kan då även välja att sätta hela dagen som ledig eller återställa till normal arbetsdag.