Vad kostar SGX?

SGX är en prenumerationstjänst och kostar 500:-/månad (inkl. moms) och användare.

Kostnaden för SMS är 75 öre styck (inkl. moms). Ingen fast månadskostnad tillkommer och inget separat abonnemang krävs.

Kostnad för lagring av data vid uppehåll, ex. utbildning, graviditet o.s.v, när Du inte arbetar i programmet. 200:-/månad (inkl. moms).

Övriga kostnader

Du som är auktoriserad i Stockholm behöver teckna ett avtal med CarePoint för att skicka in filer till landstinget. Kostnad c:a 150kr/mån.

Om Du loggar in med Mobilt BankID kostar det 50 kr inkl. moms per användare och kalendermånad. Detta oavsett om du loggar in en eller flera gånger. Tjänsten kostar bara om du nyttjar den.

Om Du behöver Yubikey för inloggning kostar den 500:- (engångskostnad).

Vad behöver jag för dator?