« Previous Version 5 Next »

Länk till valda standardformulär eller egna formulär kan skickas till patient via e-post.

• Patienten besvarar formulären genom att klicka på inloggningslänken i e-postmeddelandet och identifiera sig med Mobilt BankID.
  • Därefter kan patienten välja att besvara och skicka in ett eller flera formulär.
  • Formulären sparas och journalförs i SGX och kan sedan öppnas och uppdateras av ansvarig användare.

I Patientformulär visas obesvarade och besvarade formulär som har skickats till patienten. Skickade patientformulär visas i listan Obesvarade tills patienten besvarar och skickar in formuläret.

Funktioner

• Lägg till - Skicka formulär till patienten via e-post.
  • Ta bort - Tar bort obesvarade formulär från patientens lista. Patienten kan därefter inte längre besvara formuläret.
  • Förhandsgranska - Öppnar valt formulär med obligatoriska värden samt val att validera inmatningsfält.

Skicka enkäter och formulär till patient via e-post

• Välj Lägg till.
  • Välj ärende.
  • Välj formulär och enkäter.

• Skicka e-post till patienten med inloggningslänk till formulären.
    • Du kan ändra texten direkt i e-postmeddelandet eller använda en egen mall. För att använda en egen mall tar du bort texten och väljer en annan mall.
    • Tillgängliga ersättningsfält som du kan använda är [Patientformulär.Inloggningslänk] och [Patientformulär.Enkäter].

• Valda formulär visas i listan Obesvarade tills patienten besvarar och skickar in formuläret.