Region | Vad finns att skicka?

Här visas besök som ska skickas till regionen.

• Besök med besökskategori Regionsbesök.
  • Besök som inte har skickats till regionen.

Sammanställning

Överst ser du en sammanställning av vad som finns att skicka. Under sammanställningen ser du alla besök som ingår i sammanställningen.

Kontrollera att alla besök är korrekta. För att korrigera besök.

• Dubbelklicka på besöket i listan
  • Besöket öppnas.
  • Uppdatera uppgifter.
  • Välj Registrera och bekräfta att du vill uppdatera uppgifterna.
  • Besöket och sammanställningen uppdateras automatiskt.

Skapa fil

Om allt ser bra ut

• Välj Skapa fil .
  • Välj t.o.m. vilket datum du vill ta med i filen.

Resultat, om inget fel inträffar:

Skicka fil till regionen

Beroende på vilken regionen du jobbar i så skickas filen på lite olika sätt.

Sändningar

Alla skapade filer ligger i Sändningar, markera filen och klicka på Skicka fil

Det som händer då är att filnamnet (hela sökvägen) kopieras till klippbordet.

Du kan även hitta filen på skrivbordet under . Om ikonen inte syns, visa skrivbordet och tryck (F5).

O.B.S! Att dessa filer raderas när man stänger SGX.