Markera patienten, tex i tidboken,  och klicka på (Ctrl + B) för att visa patientens besök.

Ange önskade datum. För att se andra behandlare och kliniker, bocka för dessa. Klicka på Sök.

Besökssammanställning

Besöksammanställningen skriver ut besöksdatum, behandlare, patientavgift och eventuella frikortsuppgifter för markerade besök.

För att markera flera besök

• Markera första besöket.
  • Håll ner Ctrl och markera de besök du vill skriva ut.

Besökslista

Besökslistan skriver ut alla uppgifter för samtliga besök som visas i listan. Du kan begränsa listan med Fr.o.m. - datum och T.o.m - datum till den period du vill skriva ut.

Se även:

Utskrift via PDF >