« Previous Version 10 Next »

Under

Landstingsmenyn

Vad finns att skicka

Kan Du se vad som finns att lägga på fil och skicka till landstinget.

Sammanställning

Överst ser Du en sammanställning av vad som finns att skicka. Under sammanställningen ser du alla besök som ingår i sammanställningen.

Kontrollera att alla besök är korrekta. Korrigera genom att dubbelklicka på besöket i listan och uppdatera besökets uppgifter. Klicka på ikonen Registrera och bekräfta att du vill uppdatera uppgifterna. Besöket och sammanställningen uppdateras automatiskt.

Skapa fil

Ser allt bra ut, klicka på  för att skapa filen. Du får då välja datum t.o.m. vilket datum Du vill ta med i filen.

Resultat, om inget fel inträffar:

Sändningar

I fönstret som öppnar sig, Sändningar, markera filen och klicka på Skicka fil

Det som händer då är att filnamnet (hela sökvägen) kopieras till klippbordet.

Ladda upp filen

Starta och logga in i din webbportal för att skicka in filen.

Ställ dig i textrutan "Välj fil" och klistra in sökvägen till filen som du har skapat i SGX genom att trycka (Ctrl + V).

Du kan även hitta filen på skrivbordet under . Om ikonen inte syns, visa skrivbordet och tryck (F5).

O.B.S! Att dessa filer raderas när man stänger SGX.