Under menyn  Mallar | E-post kan du hantera mallar för e-post.

NY

Klicka på NY

På högersidan har du taggar, platshållare. Dubbelklicka på den du vill sätta in i mallen. Dessa kommer, när mallen används, att ersättas med relevanta data. Mallen i exemplet används med fördel från kalendern. Då får du med dig bokningen från kalendern. Om inte blir du tillfrågad om att mata in dag, datum och klockslag.

Resultatet av ovanstående blir:

Om du väljer att bokföra händelsen hamnar detta i journalen.

Redigerar markerad mall

Tar bort markerad mall