« Previous Version 11 Next »

Inställningar

Administrera klinik

Klinik/Vårdgivare     Företag    Landstingsavtal

Klinik/Vårdgivare

Innan Du registrerar en ny klinik

Företag

Inga konstigheter med detta ....

Landstingsavtal

Ersättningsavtal och arvodestyp kan Du välja utifrån vad Du angivit som verksamhetslän.

Arvodestyp = A- eller B-praktik.

Vårdgivar-ID är i Stockholm, både ARV och GVR = kombikanummer. som Du fått från landstinget.

I Privera och Pricomp är vårdgivar-ID = Fyrsiffrigt ID som Du fått från landstinget.

Priva i Skåne är vårdgivar_ID = Avtalspart-ID som Du fått från landstinget.

Du fyller i Ditt HSA-ID om Du har ett sådant, nödvändigt för e-frikort.

Vårdgivarspecialitet varierar lite mellan olika avtal. I GVR skall det vara 77 för sjukgymnast.

I ARV finns ingen vårgivarspecialitet.

I Privera och Pricomp skall det vara 21 vid A-prktik och 22 vid B-praktik.

Priva i Skåne skall vårdgivarspecialitet vara 15 för sjukgymnast samt att i Skåne skall även specialistgrupp anges = "SG" för sjukgymnast.

Arbetsplatskod behöver sällan anges, kontakta ANTWORK i så fall.

Om landstinget tillåter fler besök samma dag (samma patient) så kryssa i rutan.

Vikarie. Om detta är ett vikariat ifylls vikariatgivarens uppgifter här.