« Previous Version 9 Next »

Du kan registrera gruppbesök antingen från Arbeta med, Grupper eller om gruppen är inbokad i kalendern kan Du registrera direkt därifrån.

Du väljer/kontrollerar:

• Besökskategori
  • Besöksdatum
  • Ersättningskod
  • KVÅ'(er.)
  • Behandlare

Dessa blir gemensamma för alla besök. Du kan även skriva en gemensam daganteckning som kommer in i alla patienters journaler. Du kan välja om journalen skall signeras direkt.

Du kan välja om återbud skall skrivas in i journalen.

Du kan välja om patientavgiften skall registreras i e-frikort (bara landsting med e-frikort).

Markera närvarande patienter, kryssa i rutan vid "Patient" för att markera alla. När Du markerar patienten så "laddas" besöket i listan och Du kan se bl.a. frikortsstatus.

När allt ser OK ut, klicka på  När själva registreringen görs kontrolleras även att registreringen i e-frikort fungerar.

Den gröna bocken visar att allt, inkl. e-frikort fungerat.

Om Du högerklickar på patienten kommer Du åt journal, frikort mm. ifall något behöver kontrolleras eller ändras.