Under  finns  Akupunktur.

Akupunkturjournalen i SG-X är eg. bara ett tillägg till den vanliga journalen. Förhoppningen är att den skall underlätta dokumentationen av akupunkturbehandling.

Programmet skall i första hand ses som just detta, inte som ett fullständigt program för akupunktur. Det finns ingen garanti för att alla punkter sitter på exakt plats, utan de har i vissa fall placerats på ett sätt som gjort funktionen praktisk.

Uppgifter i programmet grundar sig på uppgifter i tillgänglig litteratur.

Varken programförfattaren eller ANTWORK data kan hållas ansvarig för skada eller olägenhet orsakad av akupunkturbehandling baserad på uppgifter i detta program. Ansvaret vilar helt på användaren (terapeuten) som utför behandlingen att bedöma och ta ställning till uppgifternas användbarhet i varje enskilt fall.