« Previous Version 2 Next »

Under InställningarAnvändarinställningar, fliken Externa tjänster

Alfa e-recept:

Integration:

Ange om integrationen med e-recept skall vara aktiv.

ExorLive:

Sökväg:

Ange sökvägen till ExorLive WebbWrapper.

Mobilus:

Sökväg:

Ange sökvägen till Mobilus-programmet.

Personuppgiftstjänst (endast SLL):

Kontonamn:

Får Du från SLL då Du ansöker om tjänsten, eller om Du sedan tidigare har kunnat hämta personuppgifter och har inloggningsuppgifter kan Du använda dessa. Typiskt anv.namn är de fem första siffrorna i kombikanumret.

Lösenord:

Får Du från SLL då Du ansöker om tjänsten, eller om Du sedan tidigare har kunnat hämta personuppgifter och har inloggningsuppgifter kan Du använda dessa. Typisk lösen är sex siffror.

Physio Tools®:

Användar-ID:

Unikt användar-ID för aktuell Physio Tool's licens.

Sökväg:

Ange sökvägen till Physio Tool's programmet.