« Previous Version 4 Next »

Under InställningarAnvändarinställningar, fliken Besök

Arbetsflöde:

Förvalt betalningsval vid registrering av besök:

Här ställer Du in förvalt val för betalning när Du registrerar besök med patientavgift.

För "Betald direkt" kan Du göra ytterligare val under fliken Fakturering och Betalning. Där bestämmer Du vilket betalsätt, Swish, iZettle eller Kassa som skall föreslås.

Säkerhetsspärr på belopp:

Om Du väljer Säkerhetsspärr måste Du dubbelklicka i beloppsfältet för att kunna ändra Taxa, Parientavgift och Ersättning.

Varning om diagnos saknas på besök:

Du kan få en varning om diagnos saknas på besök när Du registrerar.

Öppna journal efter nyregistrering av besök:

Ange om Du vill att journalen öppnas automatiskt efter registrering av besök