« Previous Version 6 Next »

Du kan högerklicka på en bokning och välja "Redigera". Samma sak händer om Du dubbelklickar på en framtida bokning, d.v.s. en bokning i morgon eller framåt.

Det finns en hel del som Du kan jobba med när det gäller bokningen:

Väljer Du som exemplet ovan blir resultatet:

Du kan ändra starttid för bokningen.

Du kan ändra bokningslängd.

Du kan ändra bakgrundsfärg på vänsterkanten, själva bokningsrutan och högerkanten.

Du kan lägga till en notering (text som syns på bokningen). Texten "Nybesök" sätter en markering på bokningen, se här >>>

Du kan lägga till en Extra notering som syns när Du öppnar redigering.

Du kan även registrera samtycke till kommunikation via SMS/e-post. O.B.S! Patienten skall lämna sitt samtycke.