« Previous Version 8 Next »

Om Du klickar på  i journalen så öppnas:

1.) Om det finns ett besök registrerat på notatdatum hämtas diagnoserna från besöket. Du kan lägga till/ta bort diagnos och när Du klickar på "Välj" så skrivs diagnosen/diagnoserna in i journalen.

Du får en fråga om Du vill uppdatera diagnoserna på besöket:

2.) Om inget besök finns registrerat idag hämtas diagnoserna från aktuellt ärende. Du kan lägga till/ta bort diagnos och när Du klickar på "Välj" så skrivs diagnosen/diagnoserna in i journalen.

Du får en fråga om Du vill uppdatera diagnoserna på ärendet:

3.) Om inget besök registrerats och inga diagnoser finns på ärendet får Du upp en ruta utan diagnoser. Du kan lägga till diagnos och när Du klickar på "Välj" så skrivs diagnosen/diagnoserna in i journalen.

Du får en fråga om Du vill uppdatera diagnoserna på ärendet: