Under

Landstingsmenyn

Vad finns att skicka

Kan Du se vad som finns att lägga på fil och skicka till landstinget.

Överst ser Du en sammanställning av vad som finns att skicka. Nedanför en lista med alla enskilda besök.

Är det något besök som inte ser bra ut kan Du dubbelklicka på besöket och korrigera innan Du skapar filen.

Ser allt bra ut, klicka på  för att skapa filen. Du får då välja datum t.o.m. vilket datum Du vill ta med i filen.

Resultat, om inget fel inträffar:

I fönstret som öppnar sig, Sändningar, markera filen och klicka på Skicka fil

Det som händer då är att filnamnet (hela sökvägen) kopieras till klippbordet.

När Du sedan i webbapplikationen öppnar "Välj fil" kan Du klistra in filen med (Ctrl + V).

Du kan även hitta filen på skrivbordet under .

O.B.S! Att dessa filer raderas när man stänger SGX.