« Previous Version 18 Next »

Under menyval Kontroller | Påminelser hittar du påminnelser och dokumentbevakning. Du kan välja om du vill se hela klinikens påminnelser eller bara dina egna.

Ny påminnelse

Klicka på NY eller på  på huvudmenyn

Välj datum för påminnelsen.

Snabbknappar för 1, 2 eller 4 veckor framåt i tiden.

• Om du anger en tid så kommer "äggklockan" att signalera när tiden infaller och ikonen  blinkar röd.
  • Om påminnelsen gäller en patient så kan du söka i patientlistan.
  • Ska du skriva mycket så klicka på  så öppnas ett större skrivfält.
  • Du kan söka bland påminnelser på Personnummer, Namn och Meddelande, antingen enskilt eller som i bilden ovan på alla tre samtidigt.

Redigera påminelse

• Dubbelklicka på en påminnelse
  • Välj ikonen Redigera.
  • Kortkommando Ctrl + E