« Previous Version 2 Next »

finns bl.a. i kalender, patientregister och besöksregister. Där skriver Du ut kvitto till patienten.

När Du klickar på  öppnas kvittot:

Om Du vill kan Du markera en rad och ta bort den från kvittot.

Det finns möjlighet att skriva ett meddelande på kvittot och till det kan Du använda fraser och/eller mallar om Du vill.

Är det en kontantfaktura (= kvitto) så väljer Du betalsätt, d.v.s. om patienten betalar kontant, med Swish, kort eller på annat sätt.

Det går även att få upp Swish QR-kod på skärmen. Den kan då i swish-appen scanna så kommer belopp och mottagare automatiskt upp på telefonen. Det förutsätter dock att patienten riktar telefonen mot behandlarens skärm.

Betalsätt och konton hanterar du under Inställningar, Konton.

Du kan sedan välja om Du vill skriva ut kvittot/fakturan på skrivaren eller skicka den direkt via E-post.

E-post förutsätter att patienten samtyckt till detta.