« Previous Version 4 Current »

Bokningar via Kuralink och webbtidboken som inte har kopplats automatiskt till en patient eller bokningar som har registrerat i SGX med patientuppgifter behöver du skriva in/koppla till en patient.

Skriv in patient

• Öppna bokningen.
  • Om du vill skriva in patienten direkt svara Ja på frågan "Vill du skriva in patienten?".
  • Om du svarar Nej kan du välja knappen "Skriv in patient".
  • När du har kopplat en patient till bokningen är patientuppgifterna inte längre redigerbara.

Beroende på om personnummer finns angivet på bokningen hanteras kopplingen av patient till bokningen olika.

Bokningar i tidboken

Bokningar med kopplad patient visas med svart text. Exempel Clara Clarasson.
Bokningar med patientuppgifter som behöver kopplas visas med röd text. Exempel Bosse Ny.

Bokning via Kuralink

Information från Kuralink ligger i fältet Notering. Ytterligare information ser du genom att klicka på knappen Kuralink.