Bokningar via Kuralink och webbtidboken som inte har kopplats automatiskt till en patient eller bokningar som har registrerat i SGX med patientuppgifter behöver du skriva in/koppla till en patient.

Skriv in patient

• Öppna bokningen.
  • Om du vill skriva in patienten direkt svara Ja på frågan "Vill du skriva in patienten?".
  • Om du svarar Nej kan du välja knappen "Skriv in patient".
  • När du har kopplat en patient till bokningen är patientuppgifterna inte längre redigerbara.

Beroende på om personnummer finns angivet på bokningen hanteras kopplingen av patient till bokningen olika.

I Tidboken

Bokningar med kopplad patient visas med svart text. Exempel Clara Clarasson.
Bokningar med patientuppgifter som behöver kopplas visas med röd text. Exempel Bosse Ny.