« Previous Version 6 Next »

Varje gång ett notat sparas av dig eller sparas automatiskt av systemet loggas detta i förändringshistorik. Du kan se alla förändringar genom att högerklicka i ett notat på höger sida i journalen och välja Förändringshistorik i menyn.

Till vänster ser du datum och klockslag när notatet är sparat. Markera rad för att se notat-texten som den såg ut då när notatet sparades.

Om du har förlorat text eller om du vill återföra text till journalen.

• Välj notat.
  • Markera texten du vill använda.
  • Kopiera texten. Kortkommando Ctrl + C, klicka på ikonen Kopiera eller högerklicka på den markerade texten och välj ikonen Kopiera.
  • Stäng Förändringshistoriken.
  • Ställ markören i notatet där du vill ha den kopierade texten. Om du vill ersätta all text så ta för bort all text i notatet.
  • Klistra in texten i journalen, Kortkommando Ctrl + V, klicka på ikonen Klistra in eller högerklicka på den markerade texten och välj ikonen Klistra in.