« Previous Version 25 Next »

SGX kan kopplas till Kuralink, dina lediga tider och bokningar visas då direkt i din tidbok i SGX.

Funktionen är integrerad och alla dina bokningsbara tider synkroniseras mellan tidboken, webbtidboken och Kuralink.

• Om en patient bokar en tid via webbtidboken som även ligger upplagd på Kuralink försvinner den bokningsbara tiden hos Kuralink samt i din tidbok i SGX.
  • Om tiden istället bokas via Kuralink eller direkt i din tidbok försvinner tiden i webbtidboken.
  • När en bokning bokas via BokaDokton syns bokningen direkt i SGX. Du får även med information från Kuralink som t.ex. skadenummer och om patienten ska betala självrisk.

OBS! Integrationen är förenat med en kostnad i SGX, se prislista.

Komma igång

• Skaffa Kuralinks abonnemang Premium+. Kontakta Kuralink, https://kuralink.se/ eller telefon 031-313 46 60.
  • Du kommer få ett nytt speciellt användarnamn och lösenord för kopplingen av SGX till Kuralink.
  • Skapa ett eller flera resursid:n i Kuralink. Kontakta Kuralink om du behöver hjälp med detta.
  • Skicka användarnamn till support@antwork.se och meddela lösenord via telefon, 08-32 10 50. Skicka aldrig lösenord via e-post.

Om du är befintlig kund hos Kuralink med upplagda tider

Notera att du först behöver ta bort alla dina bokningsbara tider hos Kuralink och sedan schemalägga dem igen i SGX. Meddela oss så hjälper vi dig.