Om videosamtalet misslyckas, läs om kända problem.
Högerklicka på bokningen. Välj Videosamtal och hur du vill starta videosamtalet.

• Starta direkt - Videomötet öppnas direkt i din webbläsare på din dator.
  • Starta på mobil - Skicka SMS öppnas med länk till videosamtalet och behandlarens mobilnummer som mottagare. Öppna SMS:et på din mobil och klicka på länken.
  • Starta på annan enhet - Skicka e-post öppnas med länk till videosamtalet och behandlarens e-postadress som mottagare. Öppna e-postmeddelandet på din mobil eller annan enhet och klicka på länken.

Tips. Du kan skicka om länken till videosamtalet till patienten.

• Skicka SMS med länk till patient - Skicka SMS öppnas. Du kan redigera texten innan du skickar SMS:et till patienten.
  • Skicka e-post med länk till patienten - Skicka e-post öppnas. Du kan redigera texten innan du skickar e-postmeddelandet till patienten.
  • Skicka bokningsbekräftelse till patient - Den vanliga bokningsbekräftelsen skickas med e-post till patienten.

Exempel - Starta på mobil

Exempel - Starta på annan enhet