• Mallar | Malltyp | Ny.
  • Välj om du vill skapa mallen baserat på en existerande mall.
    • Om Ja, välj mall.

• Uppdatera mallens innehåll.
    • För att använda ett ersättningsfält ställer du muspekaren där du vill ha fältet och dubbelklickar på ersättningsfältet i listan till höger. Ersättningsfältet ersätts med värdet om fältet finns att tillgå när mallen sedan används.
    • Du kan välja att importera en befintlig malls innehåll.
  • Välj om mallen är gemensam eller privat.
    • Gemensamma mallar kan användas av alla användare i systemet och kan bara administreras av systemadministratörerna.
    • Privata mallar används endast av dig och du kan alltid registrera och uppdatera dina egna mallar.

• Spara.