När en bokning bokas av ett försäkringsbolag via Kuralinks portal syns bokningen i din tidbok i SGX. Du får med information från Kuralink som t.ex. skadenummer och om patienten ska betala självrisk. Bokningar som har bokats av försäkringsbolagen kan inte bokas av eller bokas om via SGX utan hanteras av respektive försäkringsbolag.

Bokade tider

Dina bokade tider som bokats via Kuralink visas i din tidbok med orange färgmarkering.

Bokning via Kuralink

Information från Kuralink ligger i fältet Notering. All information samt bifogade filer ser du genom att klicka på knappen Kuralink.

Bokningsinformation från Kuralink

• Öppna bokningen.
  • Välj Kuralink.
  • All bokningsinformation visas och eventuellt bifogade filer kan direkt öppnas.