Arbeta med | Mina patienter.
I Mina patienter kan du söka fram patienter baserat på förvalda sökkriterier samt datumintervall. Notera att patienter med skyddad identitet inte listas.

Filter

Filter fungerar på samma sätt som i Patientregistret. Du kan filtrera bla. på patientid, hela eller delar av personnummer, namn och adress.

Sökkriterier

• Aktuella, bevakning på ärende eller framtida bokning.
    Listar dina aktuella patienter. Det är patienter som har ärenden du bevakar eller patienter som har framtida bokningar hos dig.

• Med bevakning på ärende.
    Listar patienter som har ärenden du bevakar.

• Med framtida bokningar.
    Listar patienter som har framtida bokningar hos dig.

• Med bevakning på öppet ärende utan uppgifter sedan.
    Listar patienter som har öppna ärenden med kontaktdatum innan valt from-datum som du bevakar men som inte har några uppgifter såsom besök, brev, dokument, utgående remiss eller statusar registrerade sedan valt from-datum.
    Denna funktion kan vara bra att använda för att se om det är några patienter/ärenden som du kan eller vill avsluta.

• Med besök under period.
    Listar patienter med besök under vald period där du är behandlare eller behandlingsansvarig.

• Med journal under period.
    Listar patienter med journalnotat under vald period där du antingen har skrivit journalnotatet eller är signeringsansvarig.

• Med inkommande remiss under period.
    Listar patienter med inkommande remiss under vald period där du antingen har registrerat den inkommande remissen eller är signeringsansvarig.

• Med remissvar under period.
    Listar patienter med remissvar under vald period där du antingen har registrerat remissvaret eller är remittent.

• Med utgående remiss under period.
    Listar patienter med utgående remiss under vald period där du antingen har registrerat den utgående remissen eller är remittent.

• Alla patienter med öppet ärende.
    Listar alla patienter med öppet ärende oavsett behandlare.

Skicka SMS och e-post

Markera en eller flera patienter och välj Skicka SMS eller Skicka e-post. Notera att patienten måste ha ett giltigt mobilnummer eller e-postadress samt samtyckt till kommunikation via SMS/e-post.