Arbeta med | Mina patienter.
I Mina patienter kan du söka fram patienter baserat på förvalda sökkriterier samt datumintervall. Notera att patienter med skyddad identitet inte listas.

Filter

Filter fungerar på samma sätt som i Patientregistret. Du kan filtrera bla. på patientid, hela eller delar av personnummer, namn och adress.

Sökkriterier

Skicka SMS och e-post

Markera en eller flera patienter och välj Skicka SMS eller Skicka e-post. Notera att patienten måste ha ett giltigt mobilnummer eller e-postadress samt samtyckt till kommunikation via SMS/e-post.