Ikonen Påminnelser i huvudmenyn

Menyval Kontroller | Påminnelser

Du kan välja om du vill se hela klinikens påminnelser eller bara dina egna.

Ny påminnelse

• Välj ikonen Skapa påminnelse i huvudmenyn.
  • Välj ikonen NY (Ctrl + N) i Påminnelser

Välj datum för påminnelsen. Snabbknappar för 1, 2 eller 4 veckor framåt i tiden.

• Om du anger en tid så kommer "äggklockan" att signalera när tiden infaller och ikonen  blinkar röd.
  • Om påminnelsen gäller en patient så kan du söka i patientlistan.
  • Ska du skriva mycket så klicka på  så öppnas ett större skrivfält.
  • Du kan söka bland påminnelser på personnummer, namn och meddelande, antingen enskilt eller som i bilden ovan på alla tre samtidigt.

Redigera påminnelse

• Dubbelklicka på en påminnelse
  • Välj ikonen Redigera.
  • Kortkommando Ctrl + E

På översiktssidan visas alla dina påminnelser. Påminnelser för en specifik patient hittar du på respektive patients patientöversikt.

• När du klarmarkerar en påminnelse stängs påminnelsen och läggs i Stängda påminnelser.

Ny påminnelse

• Datum och beskrivning är obligatoriska fält.
  • Om du väljer att skapa en ny påminnelse från patientens översikt väljs patient automatiskt.